Geräte und Zubehör
Spaanse risotto
Zubereitung 30 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken (2 x 2 cm )400 g
-
olie30 g
-
zout2 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 ½ tl
-
citroen biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst1
-
manchego kaas oud, in stukken80 g
-
rode paprika in stukken200 g
-
sjalot gehalveerd1
-
teentje knoflook1
-
verse tijm naaldjes afgeplukt6 takjes
-
boter20 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli)300 g
-
witte wijn50 g
-
water750 g
-
½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
35 g
Brennwert
2435 kJ /
582 kcal
Fett
19 g
Kohlenhydrate
62 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gekruide lamstaart
40 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Risotto bolognese
45 Min