Geräte und Zubehör
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
-
boter en een beetje meer voor het invetten30 gram
-
Gouda kaas in stukjes (2-3 cm)200 g
-
ui gehalveerd60 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten passata500 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.200 g
-
zout en een beetje meer voor de smaak1 theelepel
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
oregano, gedroogd naar smaak1 - 2 tl
-
verse pasta, type tortellini, zonder vulling bijvoorbeeld met vleesvulling, uit de koelvitrine800 g
-
bladspinazie, bevroren ontdooid en uitgeknepen500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
33 g
Brennwert
3469 kJ /
824 kcal
Fett
45 g
Ballaststoffe
3.8 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Pad Thai
45 Min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen