Geräte und Zubehör
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
kippendijen, zonder been met huid700 g
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse chilipeper rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)1
-
honing70 g
-
limoensap20 g
-
vissaus50 g
-
water1030 g
-
vers citroengras in stukken (4 cm)30 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout1 tl
-
jasmijnrijst200 g
-
bindsla of Romeinse sla in dunne reepjes (1 cm)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1736.8 mg
Eiweiß
42.8 g
Brennwert
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
62.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min