Geräte und Zubehör
Souvlaki van kip en paprika met rijst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 porties
Zutaten
Marinade
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes20 g
-
teentjes knoflook2
-
sojasaus100 g
-
honing50 g
-
geroosterde sesamolie (5-10 g), naar smaak1 - 2 tl
-
25 g hoisin-barbecuesausbarbecuesaus25 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
Kip en rijst
-
kippenborstfilets ontveld, in blokjes (2-3 cm)800 g
-
paprika (ong. 2 paprika's), in stukken (2-3 cm)400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout½ tl
-
witte langkorrelige rijst300 g
-
water1000 g
-
maïsmeel (zetmeel) (20 g)2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
38 g
Brennwert
1708 kJ /
408 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min