Geräte und Zubehör
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
verse kabeljauwfilets met vel (± 150-200 g elk)4
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse tijm en iets meer om af te werken4 takjes
-
geraspte citroenschil en iets meer om af te werken2 tl
-
water2180 g
-
citroensap vers geperst, en 1 tl om af te werken30 g
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
rode bieten in stukken (2-3 cm)200 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio240 g
-
droge witte wijn130 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
vers citroengras in schijfjes (2 mm)1 - 2 stengels
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
boter in stukken40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1501.3 mg
Eiweiß
42.3 g
Brennwert
2365.8 kJ /
562.5 kcal
Fett
18.5 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dagelijks en creatief
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Zalm en venkel risotto
25 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min