Geräte und Zubehör
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
volkoren brood in stukken gesneden25 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
rauwe cashewnoten30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
rode split linzen gespoeld100 g
-
water500 g
-
teentje knoflook1
-
uien in vieren gesneden100 g
-
paddenstoel, bruin, vers gehalveerd150 g
-
zonnebloempitten50 g
-
Worcestershire saus15 g
-
lijnzaad gemalen, gemengd met 3 eetlepels water1 el
-
peterselie, gedroogd½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
tijm, gedroogd¼ tl
-
salade bladeren om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
16 g
Brennwert
1477 kJ /
354 kcal
Fett
20 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
lagere GI
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Vegan Burgers
Brak ocen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Iers sodabrood
Brak ocen
Rode bietensap
10 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 godz.
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.