Geräte und Zubehör
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Suya kruidenolie marinade
-
geroosterde ongezouten pinda's50 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogde tijm1 el
-
chilipoeder1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
groentebouillonpoeder1 el
-
gemalen gember1 tl
-
currypoeder½ tl
-
zout1 tl
-
olie en iets meer om in te vetten50 g
Vis, rijst en salade
-
goudbrasems hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 1200 g in totaal2
-
verse rozemarijn2 takjes
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
langkorrelige rijst (bv. basmatirijst)200 g
-
uien in vieren gedeeld en vervolgens in plakjes gesneden (± 5 mm)100 g
-
tomaten in stukken (± 2 cm)400 g
-
verse jalapeñopepertjes (optional) in plakjes (± 2 mm)1
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
limoensap2 el
-
3 el verse peterseliebladerenverse korianderbladeren3 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1910.1 mg
Eiweiß
48.1 g
Brennwert
2526.9 kJ /
604 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vis
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min