Geräte und Zubehör
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
zout naar eigen smaak3 ¼ tl
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water en iets meer om de vis te spoelen800 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
verse tomaten in partjes200 g
-
rozijnen30 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
pijnboompitten20 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
gedroogde chilipepers1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2525.7 mg
Eiweiß
48.4 g
Brennwert
2231 kJ /
533.2 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
8.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
51.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.