Geräte und Zubehör
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
2 potjes
Zutaten
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
2 g
Brennwert
3922 kJ /
936 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
15.1 g
Kohlenhydrate
227 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kado's uit eigen keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Knoflook en uien glaceren
Keine Bewertungen
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min