Geräte und Zubehör
Curryworst en linzen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
gedroogd venkelzaad½ tl
-
komijnzaden½ tl
-
korianderzaden1 tl
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
gember, vers gepeld, in stukken (2 cm)
-
teentjes knoflook4
-
lange rode chilipepers ontpit indien gewenst1 - 2
-
koriander4 takjes
-
olijfolie1 el
-
wortel in stukken100 g
-
selderstengels in stukken2
-
rode paprika ontpit, in stukken100 g
-
sojasaus2 el
-
tamarindepasta (zie tip)1 el
-
oestersaus (optional)1 el
-
1 el suikerbruine suiker1 el
-
water900 g
-
Franse groene linzen, gedroogd, geheel (zie tip)300 g
-
worst (bv. rund of varken), rauwe worst is vereist500 g
-
kokosroom270 g
-
pindakaas60 g
-
broccoli in roosjes (3 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)150 g
-
verse princessenbonen afgesneden en in drieën gesneden100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
49.4 g
Brennwert
4092 kJ /
974 kcal
Fett
63.1 g
Ballaststoffe
22.5 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Koken met de Varoma
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije gevulde pepers
Nessuna valutazione
Vegetarische hamburger
45min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Halloween pompoentaart
4h
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Granité van koffie
8h 10min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Thaise rode curry
1h