Geräte und Zubehör
Vastensoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
ui in kwarten gesneden200 g
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
zoete paprikapoeder1 el
-
witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt400 g
-
water en iets meer indien nodig700 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt250 g
-
gedroogd laurierblad1
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout250 g
-
zout (aanpassen naar smaak)
-
hardgekookte eieren2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
16.05 g
Brennwert
1259 kJ /
301 kcal
Fett
20.65 g
Kohlenhydrate
12.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Gestoomde rijst
25 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Keine Bewertungen
Coconut Dream
10 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen