Geräte und Zubehör
Krokant gebraad met moutbiersaus
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
6 portie
Zutaten
-
uien gehalveerd200 g
-
teentje knoflook1
-
knolselder in stukjes (2-3 cm)100 g
-
boter in stukken40 g
-
water900 g
-
bier moutbier500 g
-
2 blokjes vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 volle tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
varkensvlees met zwoerd (bijvoorbeeld varkensschouder, ham of magere buik)1600 g
-
aardappelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)150 g
-
karwijzaad (optional)1 - 2 tl
-
cacaopoeder (optional)1 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
56 g
Brennwert
2388 kJ /
570 kcal
Fett
30 g
Ballaststoffe
2.4 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Crème brûlée op Portugese wijze
Ninguna valoración
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Ninguna valoración
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Ninguna valoración
Flammekuchen
Ninguna valoración
Spaghetti carbonara
30min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Ninguna valoración
Bouillabaisse
Ninguna valoración
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min