Geräte und Zubehör
Gyoza met kip en knoflook
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
12 stuk
Zutaten
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
10.5 mg
Eiweiß
5.7 g
Brennwert
683.6 kJ /
163.4 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
14.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
20 Min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min