Geräte und Zubehör
Pompoenbrood
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
130.1 mg
Eiweiß
4.9 g
Brennwert
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoetzure tempé
50min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Vegan bananen-kokoscake
Nenhuma avaliação
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2h 30min
Brownies van zoete aardappel
1h
Suikervrij bananenbrood
1h 15min