![MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86ce3ae0ff779631da8a77562ea64edc/Derivates/b57807e23c07fc6b877cb2fa30efadf7177f403a.jpg)
Kompatible Versionen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Vulling en marinade
- 105 gram olijfolie, plus 3 el meer
- 70 g uien
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 400 g champignon de Paris, vers, in vieren gesneden
- 1 ½ tl zout
- 1 ½ tl zwarte peper, vers gemalen
- 3 tl paprikapoeder
- 1 el honing
- 1 tl kaneel, gemalen
- 1 - 1 ½ tl zout, naar smaak
- 400 g nieuwe aardappelen
- 250 g pastinaak
- 1000 g kalfsvlees, schouder, gesneden voor een rollade
- 100 g Serranoham gesneden
Champignon-aardappelsoep
- 100 g uien, in tweeën gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g aardappelen, bloemig, in stukjes gesneden
- 250 g verse champignons, in plakjes
- 50 g prei, in plakjes gesneden
- 40 g olijfolie
- 550 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
oder 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
Madarijn-tiramisu
- 250 g espressokoffie koud
- 70 - 90 g Cointreau
- 25 g cacaopoeder
- 5 eieren, gescheiden
- 40 g suiker
- 750 g mascarpone
- 30 lange vingers (boudoirs)
- 300 g mandarijn partjes, uit blik, uitgelekt
Champignon-aardappelsoep en afwerking van kalfsvlees en groenten
- 50 g room, elk type (van koemelk)
- zout, naar smaak
- zwarte peper, vers gemalen, naar smaak
- witte wijnazijn, naar smaak
- zure room, om te garneren
- cacaopoeder, voor garnering
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 9263.8 kJ / 2214.1 kcal
- Eiweiß
- 93.4 g
- Kohlenhydrate
- 133.6 g
- Fett
- 145 g
- gesättigte Fettsäuren
- 56.4 g
- Ballaststoffe
- 14.1 g
- Natrium
- 3288.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Goulash van linzen en champignons
45 min
Paksoi en ham rijst
40 min
Borscht
50min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Cheesecake likeur
10 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Rode bieten smoothie bowl
Keine Bewertungen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
Keine Bewertungen
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Keine Bewertungen
Steak Stroganoff
45 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min