Geräte und Zubehör
Hornazo
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
20 stuks
Zutaten
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
261.7 mg
Eiweiß
13.9 g
Brennwert
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
4.7 g
Kohlenhydrate
20.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1hod. 30min.
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1hod. 20min.
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Hainanese kiprijst
1hod. 20min.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4hod. 30min.
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Žádné hodnocení
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min.
Siciliaanse Garnalensalade
40min.
Vegan croissants met notenvulling
Žádné hodnocení
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min.
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min.