Geräte und Zubehör
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 5 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
zout2 tl
-
fijne suiker1 ½ tl
-
melk2 el
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld15 g
-
water warm1 el
-
bloem50 g
-
bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
ongezouten boter op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)200 g
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)60 g
-
mozzarella50 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie1 el
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (2 cm)200 g
-
venkel in dunne schijfjes100 g
-
snijbiet in stukken (2 cm)200 g
-
verse dille (optional) fijn gehakt1 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
water200 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Samenstelling
-
bloem om te bestrooien
-
verse geitenkaas verkruimeld80 g
-
ei1
-
melk1 el
-
zonnebloempitten2 - 3 el
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
328.5 kJ /
78.5 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoffe
0.4 g
Kohlenhydrate
4.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Geel gekleurde eieren
55 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Aardbeien curryketchup
Keine Bewertungen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Borscht
50 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min