Zomerbrunch

Er zijn maar weinig dingen die beter zijn dan met vrienden het brood te breken tijdens heerlijk eten en drinken, en verhalen en levensmomenten met elkaar te delen. En er is geen betere manier om vriendschap te vieren dan met een zonnige brunch. Van pannenkoeken tot eieren en alles daartussenin, vind je geluk - en de beste recepten! - met Thermomix®.

Zomerse cocktails om de maaltijd te beginnen

Diversiteit

Van de menigte naar de keuken

Verbreed je culinaire horizon en breng internationale flair op je brunchtafel. Met de Thermomix® bereid je complete internationale brunchmenu's die perfect op de tijd zijn afgestemd voor je gasten. Dan hoef je alleen nog maar achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van het gezelschap.

Kies een bestemming en neem je smaakpapillen mee op een wereldreis

Het buitenleven

Frisse lucht en zelfgemaakte drankjes zijn de perfecte combinatie om de magie van brunchtijd tot leven te brengen. Breng je vrienden en familie samen in een open ruimte om bij te praten na een lang jaar. Maak er een feest van met feestelijke champagnecocktails om de maaltijd te beginnen terwijl je nieuwe energie opdoet en opnieuw contact maakt.

Brunchklassiekers

Smakelijke tips voor het organiseren van je eigen brunch

Het organiseren van een geslaagde brunch hoeft geen overweldigende onderneming te zijn. Volg deze stressvrije tips en je bent een stap dichter bij een brunch van restaurantkwaliteit in het comfort van je eigen huis:

-Leg de avond tevoren alles klaar wat je nodig hebt. Bepaal het thema en de kleuren van je tafel door je borden, glazen, bestek en servetten uit te kiezen. Vergeet de bloemen niet!
-Maak drankjes en cocktails van tevoren. Mix kannen ice tea, fruit punch en cocktails van tevoren, zodat ze klaar zijn om in te schenken wanneer je gasten aankomen. Vergeet het ijs niet!
-Zorg voor een buffet zodat de gasten zichzelf kunnen bedienen. Dit geeft je gasten niet alleen veel keuze, het helpt ook de druk wegnemen van het individueel opdienen van gerechten en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van zo veel of zo weinig als ze willen!
-Serveer gerechten die niet ter plekke of op het laatste moment klaargemaakt hoeven te worden. Quiches, frittatas en ovenschotels zijn heerlijk voor de brunch en kunnen van tevoren worden bereid en de volgende dag worden opgewarmd om je huis te vullen met warme, uitnodigende aroma's.
-Voer een voedselallergie-check uit. Als je iemand kent die een allergie heeft of een specifiek voedselregime volgt, zoek dan op Cookidoo® de opties die vrij zijn van dat allergeen en passen bij hun dieetbehoeften.
-Zorg voor een kindertafel. Geef de kinderen geen luxe ontbijtgerechten die ze misschien niet lusten, maar maak een tafel met kindvriendelijke gerechten zoals muffins, cornflakes, pannenkoeken en French toast.

Vriendschap rond de tafel

Bekijk al onze brunchrecepten en stel het perfecte zomerse brunchmenu samen.

Alle brunchrecepten