Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Viscurry
35 Min
Zalm met venkel
40 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min