Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sinaasappel zalm
- 1 klein stukje verse gember (ong. 5 g)
- 1 sinaasappel, zeste en sap
- 40 g sojasaus
- 2 teentjes knoflook
-
1
verse zalmfilet, ontveld (ong. 600 g)
of 1 bevroren zalmfilet, ontveld, ontdooid (ong. 600 g) - 5 takjes verse tijm
Broccoli 'couscous'
- 550 g broccoliroosjes
- 10 g boter
- 20 g olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 tl paprikapoeder
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Kabeljauw met citrusboter
50min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Zalm en venkel risotto
25 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.