Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
of 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Forel met hollandaisesaus
50min