Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges, geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen, enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2531 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Veelzijdige stevige soep
50min
Gegratineerde coquilles
25min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15 min
Zalm met venkel
40min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min