Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1148 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
200 g prei fruiten
20 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min