Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
TM6

Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

In zoutkorst gebakken vis

  • 5 peulen steranijs
  • 1 tl gedroogde pepervlokken
  • 6 takjes verse rozemarijn
  • 2000 g grof zout
  • 200 g water
  • 1 citroen, in plakjes (5 mm)
  • 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
  • ½ citroen, schil en sap
  • 5 g mosterd
  • ¾ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen zwarte peper
  • 50 g olijfolie
  • 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
  • 20 g witte azijn

Voeding
per 1 portie
Calorieën
5271.8 kJ / 1260 kcal
Eiwitten
210.4 g
Koolhydraten
11.3 g
Vetten
36 g
Verzadigd vet
7.6 g
Vezels
4.5 g
Natrium
2244.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten