Compatibele versies
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Eiwitten
- 210.4 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bananen powerballs
15 min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Sacher taart
3h
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min