Compatibele versies
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 30 g water
- 200 g boekweitbloem
- 100 g kikkererwtenbloem plus extra voor het meel.
- 2 tl bakpoeder
- 150 g yoghurt
- ½ tl zout
- olie, om in te vetten
Chili honingglazuur
- 1 - 2 rode pepers, vers, in stukken gesneden
- 30 g lente-ui, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje
- 80 g honing
- 10 g rijstazijn
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl zout
Montage
- 180 g crème fraîche
- 110 g wortelen, gesneden (4 mm)
- 130 g pastinaak, gesneden (4 mm)
- 80 g rode ui, gesneden (4 mm)
- 140 g gorgonzola, in stukken gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2575.1 kJ / 615.5 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1251.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minipizza’s
1 Std. 20 Min
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1sa 30 dk
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 dk
Rijstpap met tapioca
1sa 10 dk