Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De dag ervoor
- 380 g rode wijn, (type Provence. ½ fles ongeveer)
- 250 g runderbouillon, gebruiksklaar
- 700 g rundsstoofvlees, van Aubrac, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje, platgedrukt
- 1 wortel, in stukken gesneden
- 3 snuifjes gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- ½ tl zout
- 4 snuifjes vers gemalen peper
- 1 ui
- 1 kruidnagel
Dezelfde dag
- 100 g ui, doormidden gesneden
- 35 g sjalotten, doormidden gesneden
- 30 g olijfolie
- 1 knoflookteentje
- 100 g gerookte spek, in reepjes gesneden
- 200 g tomaten, coulis
- 1 el maïszetmeel
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- zout
- gemalen peper
- sinaasappelschil
- 1 takje verse rozemarijn, alleen de naaldjes
- 4 wortelen, gesneden
- 80 g ontpitte zwarte olijven
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1741 kJ / 411.2 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 721.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm met venkel
40min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Macaroni met ham en kaas
Geen beoordelingen
Pruimenjam
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 godz.
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min