Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 85 g vers geperst citroensap
- 200 - 335 g boter, in stukken
- 3 - 5 eierdooiers
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- 2 ½ - 3 ½ snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 301 g
- Verzadigd vet
- 193 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 5013 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Bearnaisesaus
20min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Hollandaisesaus
15min
Lemon curd
20min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Bechamelsaus
15min