Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3694 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min