Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Aardappel flatbread
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min