Compatibele versies
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pindadressing
- 4 teentjes knoflook
- 10 g verse gember
- 50 g pindakaas
- 20 g vers geperst limoensap
- 30 g honing
- 20 g vissaus
- 10 g sesamolie
- 10 g sriracha saus (optioneel)
- 50 g kokosmelk
Salade
-
150
g rode kool, in stukken (5 cm)
of 150 g kool, in stukken (5 cm) - 250 g rode paprika's, in stukken (5 cm)
- 250 g mangowangen, niet te rijp, in stukken (5 cm)
- 5 g verse muntblaadjes
- 5 g verse korianderbladeren, in stukken (2 cm)
- 50 g lente-uien, in stukken (2 cm)
Garnalen
- 4 el zonnebloemolie
- 400 g gepelde garnalen
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1758.2 kJ / 420.2 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1561.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min