Compatibele versies
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Forel in Parmezaan-macadamia korst
- 2 zalmforelfilets (± 200 g)
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
-
1
citroen, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap
of 1 sinaasappel, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap - 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 40 g macadamia noten, gegrild en gezouten
- 10 g zachte boter
- 1 tl gedroogde tijm
Rode bietensalade
- 160 g rode bieten (1-2 bieten), in stukken
- 1 appel (± 100 g), in vieren gesneden
- 100 g wortelen (1-2 wortelen), in stukken
- 70 g peterseliewortel (1-2 peterselie), fijngehakt
- 10 g olijfolie
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2499 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili non Carne
1 godz.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15 min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen