Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Kipfilets pizzaiola
55min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Energiesmoothie
10 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min