Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1736 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vislasagne met courgette
1 godz.
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Viscurry
35 min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Karameltaart
3h 50 min.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min