Compatibele versies
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)
- 2 teentjes knoflook
- ½ - 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd (optioneel)
- 700 g eendenborstfilets, met vel
- 2 - 3 el Chinees vijfkruidenpoeder, uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak
- 2 snuifjes zout
- 1200 g water
- 2 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 80 g sojasaus
- 200 g witte langkorrelige rijst
- 200 g paksoi, in stukken
- 100 g broccoliroosje, in stukken (2 cm)
- 250 g verse champignons
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 3 - 4 el honing (ong. 80 g)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Chinees varkensvlees met groenten
1 godz. 20 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Spaghetti muffins
55 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Turkse flatbreads
2h 10min
Kip garam masala
50 Min