Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, in stukken (2 mm)
- 60 g sesamolie
- 20 g suiker
- 1 el rijstazijn
- 40 g sojasaus
- 150 g rode paprika's, in staafjes (± 5 x 1 cm)
- 200 g paksoi, in stukken (2-3 cm)
- 50 g rode uien, in stukken (0,5 cm)
- 400 g gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)
- ½ tl zout
- 20 g oestersaus
- 400 - 460 g verse udon noedels
- 20 g lente-uien, in stukken (2 mm)
- 20 g geroosterd sesamzaad
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2694.8 kJ / 644.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1348 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20 min
Aromatische kipcurry
1h
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Vegan moussaka
Geen beoordelingen
Ovenburger
1h 45min
Kreplach
55min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Kleverige sesamkip
40 min