Kari ayam khas Thailand

Kari ayam khas Thailand

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 porsi

Ingrediënten

  • siung bawang putih
    ½
  • bawang bombai
    25 - 50 g
  • garam
    ¼ - ½ sdt
  • minyak
    20 g
  • pasta kari merah
    25 - 50 g
  • santan
    100 g
  • air
    100 g
  • kentang (waxy potato) dikupas, potong kecil-kecil
    200 g
  • wortel potong kecil-kecil
    50 g
  • fillet dada ayam, tanpa kulit potong dadu (3 cm)
    300 g
  • kacang polong, beku
    75 g
  • ketumbar segar daun saja, untuk hiasan
    1 - 1 ½ tangkai

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Natrium 633.5 mg
Eiwitten 40.7 g
Calorieën 2174.6 kJ / 519.8 kcal
Vetten 22.5 g
Vezels 6.6 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraten 33.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen