Apparaten en Accessoires
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Voorbereiding 25min
Totaal 24u. 40min
8 portions
Ingrediënten
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (optioneel) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (optioneel) to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
514.8 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
3119.8 kJ /
742.8 kcal
Vetten
53.5 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
27.7 g
Koolhydraten
57.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar favourites
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolate pudding
6u. 30min
Vanilla bean marshmallows
2u. 15min
Chocolate ice cream
12u.
Vanilla ice cream
12u.
Quick fruit sorbet
10min
Runny custard
10min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Marshmallow icing
7u. 40min
Rosewater madeleines
30min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1u.
Prawn wontons
2u.
Bee sting cake
6u. 50min