Apparaten en Accessoires
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
Voorbereiding 25min
Totaal 24u. 40min
8 portions
Ingrediënten
Ice cream
-
butter90 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
full cream milk250 g
-
egg yolks6
-
raw sugar70 g
-
dark brown sugar70 g
-
sea salt1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Ganache
-
roasted salted peanuts100 g
-
sea salt (optioneel) to taste1 pinch
-
white chocolate cut into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
waffle cones (optioneel) to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
514.8 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
3119.8 kJ /
742.8 kcal
Vetten
53.5 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
27.7 g
Koolhydraten
57.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar favourites
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pavlova
6 Std.
Crème brûlée
7 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Chocolate ganache
20 Min
Choux pastry
1 Std.
Chocolate cream pie
4 Std. 15 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 Std. 5 Min
Chocolate mint thins
2 Std. 30 Min