Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de granos de maíz palomero
- 50 g de almidón de tapioca, (mandioca) o fécula de tapioca
Masa de levadura
- 100 g de agua mineral
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina sin gluten panificable
- 1 cucharadita de azúcar
Resto
- 300 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de ajonjolí
- 100 g de harina sin gluten
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 5.25 g
- Koolhydraten
- 24.38 g
- Vetten
- 9.54 g
- Vezels
- 4.28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de frijol
1 Std. 40 Min
Dulce de leche sin lácteos
20 Min
Queso Cheddar vegano
12h 15min
Catsup
1 godz.
Pan de cocoa
3 godz.
Queso crema de almendras
20 Min
Queso Panela vegano
10 Min
Helado de chocolate (vegano y sin gluten)
8h 10min
Pasta de verduras (no más sobras)
45 min
Panquecitos de calabaza de castilla (sin gluten)
1 godz.
Barritas energéticas
40 min
Bollo vegano para hamburguesa
1 godz.