Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hidratación de cereales
- 30 g de harina de maíz, (polenta)
- 20 g de avena
- 10 g de salvado de trigo
- 60 g de agua mineral
Masa
- 100 g de harina integral
- 300 g de harina
- 40 g de azúcar morena
- 10 g de sal
-
30
g de levadura prensada fresca
of 10 g de levadura seca instantánea - 30 g de arroz integral cocido
- 30 g de miel
- 120 g de leche
- 180 g de agua mineral, a temperatura ambiente
Cobertura de semillas
- 1 cucharada de avena
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de girasol
- 1 cucharada de semillas de linaza
- 1 cucharada de ajonjolí
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 474 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3.24 g
- Koolhydraten
- 20.63 g
- Vetten
- 1.98 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan blanco
1h 40min
Masa madre (levadura natural)
120hod.
Pan de caja integral
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2ч.
Pan de maíz (Broa)
2ч. 20 мин.
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Pan integral con linaza
29 Std.
Pan de soda
35 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pan de frutos secos
2ч. 10 мин.
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan integral
3ч.