Compatibele versies
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g de chocolate amargo
- 120 g de crema
- 200 g de chocolate con leche
- 60 g de pasitas
- 60 g de cerezas en almíbar, (escurridas)
- 60 g de avellanas
- 60 g de almendras peladas
- 25 g de galletas, tipo María
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 869 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 3.16 g
- Koolhydraten
- 17.98 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 3.17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de ciruelas
30min
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Pan rústico con aceitunas
2h 15min
Dulce de leche
1h 10min
Mermelada de fresa
55 Min
Helado de chocolate
12 Std.
Biscotti de chabacano y pistache
1h
Sorbete de limón
8 godz. 30 min
Panquecitos de las mil y una frutas
1 godz. 35 min
Salsa de chocolate
20 min
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Masa para pay
40min