Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 440 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan para hamburguesa
3h 20min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan integral con linaza
29 Std.
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de frutos secos
2h 10 min
Pan integral
3h