Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 440 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Masa madre de centeno
96h 20min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10 min
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de soda
35min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Mantequilla
2h
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min