![Pan con levadura química Pan con levadura química](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A5746A7-8CC7-4C76-A888-0E6C6E4CC023/Derivates/ED03129F-F807-4790-9C09-0825A58A44C2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de harina
- 100 g de leche en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de polvo para hornear
- 1 cucharada de miel (30 g)
- 15 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más para barnizar
- 210 g de agua
- semilla de amapola
- semillas de ajonjolí
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 2407 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 87.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan blanco
1h 40min
Pan de leche
2hod. 20min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan de barra
29 Std.
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Panecillos integrales
3h 40min
Francesillas
3h 15min
Pan rústico
2 Std.
Pan de maíz (Broa)
2hod. 20min
Panqué de miel
2 Std. 30 Min
Pan rápido
1 godz. 35 min