Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
of 5 g de levadura prensada fresca
Masa de pan de barra
- 500 g de harina
- 340 g de agua
-
1
cucharadita de levadura seca instantánea, (3 g)
of 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Eiwitten
- 36.53 g
- Koolhydraten
- 241.62 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 13.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
3h 45min
Bagels
2h
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Hogaza rústica
24h
Pan rápido
1h 35min
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Galletas con chispas de chocolate
45min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Panecillos integrales
3u. 40min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Hojaldre
1h 20min
Masa para pizza
1 Std.