Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 1 cucharada de aceite de sésamo tostado
- 100 g de salsa de soja
- 25 g de vinagre de arroz
- 5 - 10 gotas de tabasco
- 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
Masa
- 200 g de agua
- 150 g de almidón de trigo
-
40
g de maicena
of 40 g de almidón de tapioca - ½ cucharadita de sal
- 20 g de agua muy fría
Relleno
- 1 trozo de jengibre fresco (5-10 g)
- 50 g de cebolleta recta cortada en rodajas finas
- 150 g de gambas crudas peladas
- 1 cucharada de aceite de sésamo tostado
-
2
cucharadas de vino de arroz (sake)
of 2 cucharadas de vino de Jerez seco - 2 cucharadas de salsa de soja
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje y cocción
- 20 rodajas de zanahoria grande
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 261 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 467.5 mg
Alternatieve recepten
Gyozas (empanadillas japonesas)
1 Std.
Bao buns de cerdo
2h
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1j 35 menit
Wontons fritos salados
30 Min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40 min
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 Min
Gyoza (dumplings)
1h 30min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2h 30min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2h 30min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Masa para wontons
1h 15 min