![Vin chaud alsacien (Vino caliente de Alsacia) Vin chaud alsacien (Vino caliente de Alsacia)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AAF0BFBB-D9C6-46A1-955F-196716887440/Derivates/EB20849E-DB6F-4517-9284-03E952D9F762.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limón
- 2 naranjas
- 1500 g de vino tinto joven
- 250 g de azúcar
- 50 g de azúcar vainillado
- 2 palos de canela
- 4 anises estrellados
- 4 clavos
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 944 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 0.49 g
- Koolhydraten
- 22.05 g
- Vetten
- 0.05 g
- Vezels
- 0.58 g
Alternatieve recepten
Morir soñando
5 min
Salsa de chile habanero, tamarindo y mango
30min
Mule Moscovita con granada y menta
10 min
Risotto de granada, queso azul y brandy
45min
Pastel de cardamomo y limón
1 godz. 35 min
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25min
Relleno de calabaza para pan de muerto
40 Min
Lassi de hierbabuena y cardamomo
10 min
Coctel de chile habanero y mango
10 min
Coctel de chile serrano y mezcal
5 min
Pastel de jengibre con betún de especias
3 Std.
Hogaza de vino tinto
15 Std. 30 Min