Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de granos de espelta
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua, templada
- 40 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de miel
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
of 90 g de semillas de calabaza - 50 g de ajonjolí
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- avena en hojuelas, para espolvorear el molde
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 313 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de espelta
2h 20min
Pan integral al vapor
2h
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min