Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 963 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan de barra
29 Std.
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza rústica
24 Std.
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan multicereales
24 Std.
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2hod. 20min
Pan rústico
2 Std.
Pan con levadura química
30 min
Croissants
6 Std.
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Bollitos de mantequilla
1h 40min