Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
of 1 ½ cdita de levadura seca instantánea (6 g) - 50 g de harina
- 1 cdita de azúcar
Broa
- 300 g de agua
- 250 g de harina de maíz amarillo, tipo PAM
- 30 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal
- 100 g de harina
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 963 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollo vegano para hamburguesa
1 godz.
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Pan de palomitas de maíz (sin gluten)
2 godz. 15 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan rústico
2 Std.
Pan de soda
35 min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Galletas especiadas
1h 10min
Trenza de pan de leche
2 godz. 20 min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min