Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 200 g de harina
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de linaza
- 30 g de semillas de girasol
- 20 g de pepitas de calabaza
- 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro, fina para espolvorear (o harina) (optioneel)
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 210 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza exprés
50 Min
Hogaza rústica
24 Std.
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Hogaza de vino tinto
15h 30min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min