Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 200 g de harina
- 200 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
Masa
- 200 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 200 g de harina de centeno
- 1 cucharadita de sal
- 280 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 10 g de semillas de linaza
- 30 g de semillas de girasol
- 20 g de pepitas de calabaza
- 20 - 40 g de harina de sémola de trigo duro, fina para espolvorear (o harina) (optioneel)
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 4870 kJ / 1165 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 210 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pizza integral con tomate y mozzarella
1sa
Hogaza rústica
24h
Pan de espelta y trigo sarraceno
1sa
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min