Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua mineral
- 250 g de harina, y un poco más para trabajar
- 1 cucharadita de sal
- aceite, para engrasar
- 1000 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 250 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Panes al vapor
40min
Pan artesanal TM6
5h
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Hogaza rústica
24h
Pan rápido
1h 35min
Bisquets sin culpa
1 Std.
Pizza de coliflor
20 Min
Pan plano de centeno
2h 10min
Pan de brioche al vapor
2 godz. 40 min
Bollitos de mantequilla
1 Std. 40 Min
Hogaza exprés
50 Min