Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 60 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
-
1
cucharada de miel
of 1 cucharada de azúcar (25 g) - 110 g de harina
- aceite de girasol, para engrasar
Masa de pan rústico
- 300 g de agua mineral
- 10 g de levadura prensada fresca
- 540 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 2 cucharaditas rasas de sal (20 g)
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 9381 kJ / 2244 kcal
- Eiwitten
- 67 g
- Koolhydraten
- 474 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Francesillas
3 Std. 15 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan plano libanés
3 godz. 20 min
Baguette
10h 40 min
Hogaza de centeno
16u. 50min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Bollitos de mantequilla
1 Std. 40 Min
Soletas
50 Min
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Hogaza exprés
50 Min
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min